Konkursåpning 08.02.2012
Village Tandoori AS
Regnskap
Resultatregnskap | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | Graf | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Sum driftsinntekter | 5 254 000 | 5 200 000 | 4 389 000 | 5 303 000 | 6 109 000 | 6 381 000 |
|
|
Driftsresultat | -304 000 | -754 000 | -665 000 | -879 000 | -368 000 | -203 000 |
|
|
Resultat før skatt | -357 000 | -777 000 | -672 000 | -896 000 | -379 000 | -208 000 |
|
|
Årsresultat | -357 000 | -777 000 | -672 000 | -896 000 | -379 000 | -208 000 |
|
|
Vis flere detaljer | ||||||||
Balanseregnskap | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | Graf | |
Sum anleggsmidler | 413 000 | 481 000 | 601 000 | 463 000 | 806 000 | 959 000 |
|
|
Sum omløpsmidler | 486 000 | 551 000 | 394 000 | 541 000 | 667 000 | 667 000 |
|
|
Sum egenkapital | -2 573 000 | -2 216 000 | -1 439 000 | -767 000 | -671 000 | -293 000 |
|
|
Sum gjeld | 3 472 000 | 3 248 000 | 2 434 000 | 1 771 000 | 2 144 000 | 1 919 000 |
|
|
Vis flere detaljer | ||||||||
Regnskapsanalyse | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | ||
Totalkapitalrentabilitet i % | -31,5% | -74,4% | -66,4% | -71,0% | -23,7% | |||
Resultat av driften i % | -5,8% | -14,5% | -15,2% | -16,6% | -6,0% | -3,2% | ||
Likviditetsgrad 1 | 0,2 | 0,4 | 0,2 | 0,3 | 0,6 | 0,3 | ||
Egenkapitalandel i % | -286,2% | -214,7% | -144,6% | -76,4% | -45,6% | -18,0% | ||
Vis flere detaljer | ||||||||
Lederlønninger | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | ||
Lønn daglig leder(e) | -1 000 | -1 000 | -1 000 | 229 000 | 150 000 | 108 000 |
Revisors anmerkninger
Kontaktinformasjon hentes fra offentlige registre og er ikke kvalitetssikret av Regnskapstall.no. Regnskapstall og offentlig juridisk informasjon hentes fra Brønnøysundregistrene. All informasjon er lagt ut i henhold til norsk lovverk. Ved feil på økonomisk eller juridisk informasjon kontakt Dun & Bradstreet Norway AS. Betalingsanmerkninger, rating og pant leveres av Experian, ved spørsmål kontakt Experian. For spørsmål rundt visning av informasjon kontakt Regnskapstall.no kundeservice .