Risingveien Mat AS
Regnskap
Resultatregnskap | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | Graf | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Sum driftsinntekter | 121 732 000 | 107 271 000 | 108 921 000 | 108 383 000 | 92 895 000 | 91 835 000 |
|
|
Driftsresultat | 4 728 000 | 4 697 000 | 3 907 000 | 5 475 000 | 4 174 000 | 3 274 000 |
|
|
Resultat før skatt | 4 842 000 | 4 636 000 | 3 790 000 | 5 318 000 | 3 977 000 | 3 001 000 |
|
|
Årsresultat | 3 775 000 | 3 616 000 | 2 957 000 | 4 148 000 | 3 102 000 | 2 309 000 |
|
|
Vis flere detaljer | ||||||||
Balanseregnskap | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | Graf | |
Sum anleggsmidler | 3 915 000 | 4 825 000 | 5 007 000 | 5 947 000 | 6 917 000 | 8 152 000 |
|
|
Sum omløpsmidler | 17 213 000 | 14 798 000 | 13 806 000 | 15 618 000 | 12 639 000 | 13 368 000 |
|
|
Sum egenkapital | 7 441 000 | 7 176 000 | 6 680 000 | 6 609 000 | 6 205 000 | 5 833 000 |
|
|
Sum gjeld | 13 687 000 | 12 447 000 | 12 133 000 | 14 955 000 | 13 350 000 | 15 686 000 |
|
|
Vis flere detaljer | ||||||||
Regnskapsanalyse | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | ||
Totalkapitalrentabilitet i % | 24,1% | 24,6% | 19,4% | 26,7% | 20,5% | |||
Resultat av driften i % | 3,9% | 4,4% | 3,6% | 5,1% | 4,5% | 3,6% | ||
Likviditetsgrad 1 | 1,3 | 1,3 | 1,5 | 1,4 | 1,5 | 1,4 | ||
Egenkapitalandel i % | 35,2% | 36,6% | 35,5% | 30,6% | 31,7% | 27,1% | ||
Vis flere detaljer | ||||||||
Lederlønninger | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | ||
Lønn daglig leder(e) | 0 | 0 | 0 | 825 000 | 788 000 | 764 000 |
Revisors anmerkninger
Kontaktinformasjon hentes fra offentlige registre og er ikke kvalitetssikret av Regnskapstall.no. Regnskapstall og offentlig juridisk informasjon hentes fra Brønnøysundregistrene. All informasjon er lagt ut i henhold til norsk lovverk. Ved feil på økonomisk eller juridisk informasjon kontakt Dun & Bradstreet Norway AS. Betalingsanmerkninger, rating og pant leveres av Experian, ved spørsmål kontakt Experian. For spørsmål rundt visning av informasjon kontakt Regnskapstall.no kundeservice .