Real Food Norway AS
Regnskap
Resultatregnskap | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | Graf | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Sum driftsinntekter | 3 207 000 | 3 789 000 | 3 679 000 | 4 303 000 | 3 722 000 | 3 531 000 |
|
|
Driftsresultat | 862 000 | 739 000 | -234 000 | -70 000 | -968 000 | 145 000 |
|
|
Resultat før skatt | 8 983 000 | 9 730 000 | 5 117 000 | 4 091 000 | 2 715 000 | 3 472 000 |
|
|
Årsresultat | 7 259 000 | 8 456 000 | 4 247 000 | 3 331 000 | 2 138 000 | 2 901 000 |
|
|
Vis flere detaljer | ||||||||
Balanseregnskap | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | Graf | |
Sum anleggsmidler | 22 055 000 | 22 957 000 | 25 218 000 | 21 049 000 | 21 020 000 | 21 031 000 |
|
|
Sum omløpsmidler | 21 251 000 | 20 123 000 | 13 286 000 | 10 530 000 | 8 401 000 | 11 244 000 |
|
|
Sum egenkapital | 21 405 000 | 24 737 000 | 22 733 000 | 21 576 000 | 21 013 000 | 21 197 000 |
|
|
Sum gjeld | 21 901 000 | 18 343 000 | 15 772 000 | 10 004 000 | 8 407 000 | 11 077 000 |
|
|
Vis flere detaljer | ||||||||
Regnskapsanalyse | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | ||
Totalkapitalrentabilitet i % | 23,1% | 27,2% | 14,7% | 13,5% | 8,8% | |||
Resultat av driften i % | 26,9% | 19,5% | -6,4% | -1,6% | -26,0% | 4,1% | ||
Likviditetsgrad 1 | 1,1 | 1,4 | 1,3 | 1,1 | 1,0 | 1,0 | ||
Egenkapitalandel i % | 49,4% | 57,4% | 59,0% | 68,3% | 71,4% | 65,7% | ||
Vis flere detaljer | ||||||||
Lederlønninger | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | ||
Lønn daglig leder(e) | 0 | 0 | 0 | 1 002 000 | 1 007 000 | 918 000 |
Revisors anmerkninger
Kontaktinformasjon hentes fra offentlige registre og er ikke kvalitetssikret av Regnskapstall.no. Regnskapstall og offentlig juridisk informasjon hentes fra Brønnøysundregistrene. All informasjon er lagt ut i henhold til norsk lovverk. Ved feil på økonomisk eller juridisk informasjon kontakt Dun & Bradstreet Norway AS. Betalingsanmerkninger, rating og pant leveres av Experian, ved spørsmål kontakt Experian. For spørsmål rundt visning av informasjon kontakt Regnskapstall.no kundeservice .