Paradis Gelateria AS
Regnskap
Resultatregnskap | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | Graf | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Sum driftsinntekter | 43 176 000 | 38 864 000 | 23 223 000 | 18 144 000 | 19 275 000 | 19 166 000 |
|
|
Driftsresultat | 11 954 000 | 11 920 000 | 5 147 000 | 4 110 000 | 2 635 000 | 3 549 000 |
|
|
Resultat før skatt | 11 914 000 | 11 909 000 | 5 059 000 | 4 019 000 | 2 506 000 | 3 361 000 |
|
|
Årsresultat | 9 383 000 | 9 225 000 | 3 923 000 | 3 104 000 | 1 959 000 | 2 538 000 |
|
|
Vis flere detaljer | ||||||||
Balanseregnskap | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | Graf | |
Sum anleggsmidler | 6 249 000 | 4 132 000 | 4 971 000 | 3 668 000 | 4 803 000 | 5 429 000 |
|
|
Sum omløpsmidler | 13 862 000 | 14 778 000 | 7 680 000 | 5 126 000 | 2 891 000 | 4 922 000 |
|
|
Sum egenkapital | 4 236 000 | 4 853 000 | 3 629 000 | 3 706 000 | 2 601 000 | 2 643 000 |
|
|
Sum gjeld | 15 874 000 | 14 056 000 | 9 022 000 | 5 088 000 | 5 093 000 | 7 708 000 |
|
|
Vis flere detaljer | ||||||||
Regnskapsanalyse | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | ||
Totalkapitalrentabilitet i % | 61,3% | 75,5% | 48,4% | 49,9% | 29,3% | |||
Resultat av driften i % | 27,7% | 30,7% | 22,2% | 22,7% | 13,7% | 18,5% | ||
Likviditetsgrad 1 | 0,9 | 1,1 | 0,9 | 1,0 | 0,7 | 0,8 | ||
Egenkapitalandel i % | 21,1% | 25,7% | 28,7% | 42,1% | 33,8% | 25,5% | ||
Vis flere detaljer | ||||||||
Lederlønninger | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | ||
Lønn daglig leder(e) | 0 | 0 | 0 | 540 000 | 635 000 | 545 000 |
Revisors anmerkninger
Kontaktinformasjon hentes fra offentlige registre og er ikke kvalitetssikret av Regnskapstall.no. Regnskapstall og offentlig juridisk informasjon hentes fra Brønnøysundregistrene. All informasjon er lagt ut i henhold til norsk lovverk. Ved feil på økonomisk eller juridisk informasjon kontakt Dun & Bradstreet Norway AS. Betalingsanmerkninger, rating og pant leveres av Experian, ved spørsmål kontakt Experian. For spørsmål rundt visning av informasjon kontakt Regnskapstall.no kundeservice .