Norsk Hotell & Restaurantutvikling AS
Regnskap
| Resultatregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Sum driftsinntekter | 2 570 000 | 2 364 000 | 2 847 000 | 5 127 000 | 3 800 000 | 178 000 |
|
|
| Driftsresultat | 201 000 | -654 000 | -761 000 | 1 432 000 | 1 126 000 | -859 000 |
|
|
| Resultat før skatt | 201 000 | -656 000 | -762 000 | 1 421 000 | 1 074 000 | -1 094 000 |
|
|
| Årsresultat | 201 000 | -795 000 | -595 000 | 1 099 000 | 838 000 | -897 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Balanseregnskap | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | Graf | |
| Sum anleggsmidler | 1 000 | 1 000 | 141 000 | 1 000 | 1 079 000 | 1 322 000 |
|
|
| Sum omløpsmidler | 970 000 | 855 000 | 1 567 000 | 2 432 000 | 1 464 000 | 79 000 |
|
|
| Sum egenkapital | 673 000 | 472 000 | 1 268 000 | 1 862 000 | 763 000 | -75 000 |
|
|
| Sum gjeld | 298 000 | 384 000 | 441 000 | 571 000 | 1 779 000 | 1 476 000 |
|
|
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Regnskapsanalyse | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Totalkapitalrentabilitet i % | 22,0% | -51,0% | -36,8% | 57,6% | 57,1% | |||
| Resultat av driften i % | 7,8% | -27,7% | -26,7% | 27,9% | 29,6% | -482,6% | ||
| Likviditetsgrad 1 | 3,3 | 2,2 | 3,6 | 4,5 | 1,6 | 0,1 | ||
| Egenkapitalandel i % | 69,3% | 55,1% | 74,2% | 76,5% | 30,0% | -5,4% | ||
| Vis flere detaljer | ||||||||
| Lederlønninger | 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | ||
| Lønn daglig leder(e) | 83 000 | 70 000 | 0 | 0 | 352 000 | 567 000 |
Revisors anmerkninger
Kontaktinformasjon hentes fra offentlige registre og er ikke kvalitetssikret av Regnskapstall.no. Regnskapstall og offentlig juridisk informasjon hentes fra Brønnøysundregistrene. All informasjon er lagt ut i henhold til norsk lovverk. Ved feil på økonomisk eller juridisk informasjon kontakt Dun & Bradstreet Norway AS. Betalingsanmerkninger, rating og pant leveres av Experian, ved spørsmål kontakt Experian. For spørsmål rundt visning av informasjon kontakt Regnskapstall.no kundeservice .
