Holst Foods AS
Regnskap
Resultatregnskap | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | Graf | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Sum driftsinntekter | 111 362 000 | 117 809 000 | 181 205 000 | 196 299 000 | 148 804 000 | 135 847 000 |
|
|
Driftsresultat | 536 000 | 5 387 000 | 8 047 000 | 7 262 000 | 4 953 000 | 796 000 |
|
|
Resultat før skatt | -313 000 | 4 832 000 | 8 076 000 | 6 597 000 | 4 587 000 | 369 000 |
|
|
Årsresultat | -243 000 | 3 898 000 | 6 169 000 | 5 144 000 | 3 576 000 | 289 000 |
|
|
Vis flere detaljer | ||||||||
Balanseregnskap | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | Graf | |
Sum anleggsmidler | 1 519 000 | 96 000 | 164 000 | 513 000 | 1 491 000 | 1 896 000 |
|
|
Sum omløpsmidler | 43 059 000 | 44 091 000 | 49 374 000 | 46 517 000 | 35 962 000 | 40 620 000 |
|
|
Sum egenkapital | 22 654 000 | 22 898 000 | 18 999 000 | 18 830 000 | 20 686 000 | 17 110 000 |
|
|
Sum gjeld | 21 925 000 | 21 290 000 | 30 539 000 | 28 200 000 | 16 767 000 | 25 405 000 |
|
|
Vis flere detaljer | ||||||||
Regnskapsanalyse | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | ||
Totalkapitalrentabilitet i % | 1,3% | 11,6% | 17,3% | 17,2% | 12,5% | |||
Resultat av driften i % | 0,5% | 4,6% | 4,4% | 3,7% | 3,3% | 0,6% | ||
Likviditetsgrad 1 | 2,0 | 2,1 | 1,6 | 1,7 | 2,2 | 1,6 | ||
Egenkapitalandel i % | 50,8% | 51,8% | 38,4% | 40,0% | 55,2% | 40,2% | ||
Vis flere detaljer | ||||||||
Lederlønninger | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | ||
Lønn daglig leder(e) | 0 | 0 | 1 504 000 | 1 363 000 | 1 157 000 | 1 170 000 |
Revisors anmerkninger
Kontaktinformasjon hentes fra offentlige registre og er ikke kvalitetssikret av Regnskapstall.no. Regnskapstall og offentlig juridisk informasjon hentes fra Brønnøysundregistrene. All informasjon er lagt ut i henhold til norsk lovverk. Ved feil på økonomisk eller juridisk informasjon kontakt Dun & Bradstreet Norway AS. Betalingsanmerkninger, rating og pant leveres av Experian, ved spørsmål kontakt Experian. For spørsmål rundt visning av informasjon kontakt Regnskapstall.no kundeservice .