Godt Brød Norge AS
Regnskap
Resultatregnskap | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | Graf | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Sum driftsinntekter | 65 646 000 | 53 786 000 | 48 448 000 | 33 483 000 | 43 849 000 | 40 261 000 |
|
|
Driftsresultat | 12 994 000 | 13 792 000 | 5 755 000 | 461 000 | 9 622 000 | 6 442 000 |
|
|
Resultat før skatt | 19 636 000 | 22 021 000 | 12 389 000 | 8 308 000 | 6 911 000 | 8 461 000 |
|
|
Årsresultat | 14 753 000 | 17 220 000 | 9 687 000 | 6 015 000 | 4 110 000 | 6 057 000 |
|
|
Vis flere detaljer | ||||||||
Balanseregnskap | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | Graf | |
Sum anleggsmidler | 65 930 000 | 57 547 000 | 58 972 000 | 68 741 000 | 59 311 000 | 47 428 000 |
|
|
Sum omløpsmidler | 31 713 000 | 40 589 000 | 41 115 000 | 31 280 000 | 31 914 000 | 14 434 000 |
|
|
Sum egenkapital | 50 090 000 | 33 056 000 | 31 619 000 | 38 787 000 | 32 772 000 | 35 561 000 |
|
|
Sum gjeld | 47 553 000 | 65 080 000 | 68 468 000 | 61 234 000 | 58 454 000 | 26 301 000 |
|
|
Vis flere detaljer | ||||||||
Regnskapsanalyse | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | ||
Totalkapitalrentabilitet i % | 23,6% | 23,9% | 14,6% | 12,8% | 20,2% | |||
Resultat av driften i % | 19,8% | 25,6% | 11,9% | 1,4% | 21,9% | 16,0% | ||
Likviditetsgrad 1 | 1,0 | 1,2 | 1,5 | 1,1 | 1,1 | 1,0 | ||
Egenkapitalandel i % | 51,3% | 33,7% | 31,6% | 38,8% | 35,9% | 57,5% | ||
Vis flere detaljer | ||||||||
Lederlønninger | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | ||
Lønn daglig leder(e) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Revisors anmerkninger
Kontaktinformasjon hentes fra offentlige registre og er ikke kvalitetssikret av Regnskapstall.no. Regnskapstall og offentlig juridisk informasjon hentes fra Brønnøysundregistrene. All informasjon er lagt ut i henhold til norsk lovverk. Ved feil på økonomisk eller juridisk informasjon kontakt Dun & Bradstreet Norway AS. Betalingsanmerkninger, rating og pant leveres av Experian, ved spørsmål kontakt Experian. For spørsmål rundt visning av informasjon kontakt Regnskapstall.no kundeservice .