Geheb Conditori AS
Regnskap
Resultatregnskap | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | Graf | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Sum driftsinntekter | 60 624 000 | 60 781 000 | 53 609 000 | 49 014 000 | 43 518 000 | 38 040 000 |
|
|
Driftsresultat | 4 086 000 | 6 124 000 | 6 417 000 | 7 047 000 | 4 662 000 | 2 626 000 |
|
|
Resultat før skatt | 9 608 000 | 9 670 000 | 7 587 000 | 7 920 000 | 5 515 000 | 3 317 000 |
|
|
Årsresultat | 8 720 000 | 8 415 000 | 6 178 000 | 6 428 000 | 4 464 000 | 2 695 000 |
|
|
Vis flere detaljer | ||||||||
Balanseregnskap | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | Graf | |
Sum anleggsmidler | 15 786 000 | 13 640 000 | 11 232 000 | 9 586 000 | 9 504 000 | 3 768 000 |
|
|
Sum omløpsmidler | 13 251 000 | 15 761 000 | 12 526 000 | 11 364 000 | 10 631 000 | 8 239 000 |
|
|
Sum egenkapital | 12 715 000 | 8 692 000 | 8 777 000 | 5 599 000 | 3 671 000 | 7 066 000 |
|
|
Sum gjeld | 16 321 000 | 20 709 000 | 14 981 000 | 15 350 000 | 16 463 000 | 4 940 000 |
|
|
Vis flere detaljer | ||||||||
Regnskapsanalyse | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | ||
Totalkapitalrentabilitet i % | 34,2% | 37,4% | 34,3% | 41,8% | 37,1% | |||
Resultat av driften i % | 6,7% | 10,1% | 12,0% | 14,4% | 10,7% | 6,9% | ||
Likviditetsgrad 1 | 1,0 | 0,9 | 1,1 | 0,9 | 1,0 | 1,7 | ||
Egenkapitalandel i % | 43,8% | 29,6% | 36,9% | 26,7% | 18,2% | 58,8% | ||
Vis flere detaljer | ||||||||
Lederlønninger | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | ||
Lønn daglig leder(e) | 0 | 0 | 0 | 1 100 000 | 0 | 1 104 000 |
Revisors anmerkninger
Kontaktinformasjon hentes fra offentlige registre og er ikke kvalitetssikret av Regnskapstall.no. Regnskapstall og offentlig juridisk informasjon hentes fra Brønnøysundregistrene. All informasjon er lagt ut i henhold til norsk lovverk. Ved feil på økonomisk eller juridisk informasjon kontakt Dun & Bradstreet Norway AS. Betalingsanmerkninger, rating og pant leveres av Experian, ved spørsmål kontakt Experian. For spørsmål rundt visning av informasjon kontakt Regnskapstall.no kundeservice .